Kredittkort med høy kredittgrense

Har du behov for høy kredittgrense på kredittkortet ditt? Akkurat hva som er høyt vil nok være relativt, ettersom en kredittgrense på 30 000 kroner kan være høyt for en student, mens når vi nærmer oss makstaket for norske kredittkort på 150 000 kroner så kan dette være det som er høyt for andre igjen. Eller hva med et kort som ikke har noen øvre kredittgrense i det hele tatt? Mulighetene er mange, og vi skal her se på fem kredittkort med høy kredittgrense. Men husk at kredittgrensen ikke er alt som betyr noe – du bør også vektlegge andre ulemper/fordeler før du bestemmer deg for hvilket kort du skal søke om.

SAS EuroBonus American Express

Hvorfor ikke begynne med et av de beste? SAS EuroBonus American Express er et kredittkort som tilbys som et samarbeid mellom flyselskapet SAS sitt EuroBonus-program, og den amerikanske kortutstederen American Express. Kortet kommer i forskjellige nivåer, men uansett hvilket kort du skaffer deg, så kan du kose deg med fri kredittgrense. Det er altså ikke noen øvre grense for hvor mye du kan bruke med kortet! Kanskje vil banken sperre kortet ditt midlertidig ved alt for store kjøp eller et unaturlig forbruk, men utover dette så er det i praksis fri kredittgrense.

re:member MasterCard

Som et av landets aller mest populære kredittkort, så har «selvfølgelig» re:member MasterCard veldig høy kredittgrense. Her kan man søke om en kreditt på inntil 150 000 kroner. Dette er det høyeste taket som norske kredittkorttilbydere har, og det er faktisk svært få som tilbyr en såpass høy grense. I skrivende stund har vi ikke kommet over andre aktører enn re:member (og da overnevnet SAS Eurobonus sitt kredittkort) som tilbyr en såpass høy kredittgrense. Så hvis du skal handle stort, eller bare ha noe å skryte av, så er det re:member sitt MasterCard som gjelder!

Santander Red

Holder det med en kredittgrense på 100 000 kroner, så kan kredittkortet Santander Red fra banken med samme navn være et godt alternativ. Det gjelder for øvrig også de andre kredittkortene fra Santander, som består av blant annet Gebyrfri VISA m.fl. Det er dog ikke sikkert at du får en såpass høy kredittgrense umiddelbart, for de fleste kunder vil oppleve at det tar måneder eller år før man tilbys maksgrensen av banken. Her gjelder det bare å bruke kredittkortet aktivt! Kredittkortet har også en effektiv rente på 17 prosent, noe som gjør det utmerket for delbetaling over lengre tid.

Norvegian.comNorwegian-kortet

Et annet bra kredittkort for deg som trenger høy kredittgrense og planlegger å bruke kortet mye, er Norwegian kredittkort. Også her ligger øvre kredittgrense på 100 000 kroner, men kortet har andre fordeler som gjør det fordelaktig under bruk. Blant annet så har det inntil 45 dagers gratis kreditt, og både reise- og avbestillingsforsikring inkludert i billetten. I tillegg til dette så får du inntil 20 prosent av handlesummen som CashPoints hos flyselskapet Norwegian. På denne måten kan du altså spare deg til gratis flybilletter ved å shoppe!

Ikano Visa

Sist, men ikke minst, så kan vi nevne kredittkortet Ikano Visa, som tilbys av Ikano Bank. Også dette er et kredittkort med en øvre kredittgrense på 100 000 kroner. Fordelene i dette kortet er dog mange. Blant annet så har man hele 50 dager med rentefri nedbetaling, og når rentene først begynner å løpe så er de på lave 19,72 prosent effektiv rente. Følgelig er det uproblematisk å betale ned handlingen over lengre tid. Den eneste ulempen med dette kredittkortet er at man må være minst 23 år gammel for å søke om det, slik at en del kunder ikke ville kunne skaffe seg dette kredittkortet.