Info om Nordea Gold

Er du kunde hos Nordea, vurderer du å bli det eller trenger du bare et gunstig kredittkort med gode betingelser og fordeler? I så fall kan kredittkortet Nordea Gold fra den skandinaviske banken med samme navn være et godt alternativ for deg. Innledningsvis kan vi nevne gunstige fordeler som reiseforsikring inkludert, tilgang til et eksklusivt rabattprogram fra Nordea og lave kostnader på bruk av kortet. Les videre for å finne ut alt du trenger å vite om kredittkortet Nordea Gold!

Fordeler med Nordea Gold

Nordea tilbyr flere forskjellige kredittkort med ulike vilkår og tilbud, og kredittkortet Nordea Gold er ment for deg som trenger høy kredittgrense og er mye i farta. Her har du nemlig reise- og avbestillingsforsikring inkludert, i tillegg til kjøpsforsikring og netthandelforsikring for den som måtte trenge det. Du får selvfølgelig også tilgang til Nordeas eget fordelsprogram, som gir deg rabatter i mange ulike bransjer. Her kan vi nevne alt fra reise inkludert overnatting, leiebil og hotell, til rabatter i nettbutikker og spesialtilbud som dukker opp på månedlig basis.

ATMBetingelser og priser

Nordea Gold er et prisgunstig kredittkort med få gebyrer. Det koster naturligvis ikke noe å eie kortet (0,- i årsgebyr), og man betaler heller ikke noe for å dra kortet – verken i fysiske forretninger eller i nettbutikker. Det er riktignok et gebyr på 1,50% av uttaksbeløpet når man gjør uttak i minibanker. Utover dette så ligger den effektive renten på 22,83% (forutsetter eFaktura), noe som ikke er veldig ille sammenlignet med mange andre norske kredittkort. Dessuten har du rentefri nedbetaling i halvannen måned, slik at det nødvendigvis ikke trenger å påløpe renter på bruken av kortet.

Hvordan søke om kredittkortet

Du behøver ikke å være kunde hos Nordea for å søke om kredittkort for banken. Nordea Gold får du uansett hvilken bank du har til vanlig, men det er naturligvis mest aktuelt for de som allerede er kunder hos banken eller vurderer å bli det. Så lenge du har BankID så kan du søke om kredittkort direkte via nettsidene til selskapet, men du kan også laste ned et manuelt søknadsskjema (regn da med flere ukers behandlingstid). Det er ingen særskilte krav for å søke om kredittkort fra Nordea, annet enn at du må være minst 18 år gammel (i henhold til norske lover) samtidig som du må være medlem av den norske folketrygden (grunnet de forsikringene som ligger innbakt i kortet).