Info om Gjensidige MasterCard

Er du kunde hos Gjensidige? Eller trenger du bare et nytt og gunstig kredittkort? I så fall kan du søke om Gjensidige MasterCard, som byr på stor fleksibilitet, høy kredittgrense og fordeler på alt fra nettbutikker til restauranter og reiser. Gjensidige er en av de største selskapene i landet på forsikringer og finans, så her er du absolutt i trygge hender dersom du vil ha et trygt kredittkort med gunstige betingelser og fordeler.

Fordeler med Gjensidige MasterCard

Gjensidige MasterCard gir deg tilgang til fordelsprogrammer med massevis av rabatter. Rabattprogrammet her Nordic Reward og gir deg rabatter på alt fra handel i nettbutikk til overnatting på hotell, leiebil, reise og så videre. Her snakker vi om flere hundretalls forskjellige rabatter, så listen er for lang til å ramse opp. Men poenget er at du finner garantert noe du kan spare penger på – og rabatten godskrives automatisk deg på din neste kredittkortregning.

Utover fordeler i form av rabatter, så har man også muligheten for å søke om en kredittgrense på opp mot 100 000 kroner. Reiseforsikring er dessverre ikke inkludert i kortet. Man har inntil 45 dager på seg å betale ned det man har brukt før det begynner å løpe renter på kortet.

Betingelser og priser

Og apropos renter, så ligger den effektive renten på 19,56% på Gjensidige MasterCard. Det gjør at man helt klart kan ta seg råd til å handle ting på avbetaling her, selv om det ikke er markedets laveste rente for et kredittkort. Videre så har kredittkortet lave gebyrer (ingen årsgebyr, ingen bruksgebyr) – selv om man må betale 4% av uttakssummen når man gjør uttak i minibanker. Ellers gjelder vanlige gebyrer dersom man trenger erstatningskort, hvis man overtrekker kredittgrensen eller trenger kopi av faktura i papirformat og den slags.

Hvordan søke om kredittkortet

Du søker om kredittkort gjennom nettsidene til Gjensidige. Vi anbefaler at du bruker BankID for å få en mest mulig effektiv søkeprosess. Du må være minst 18 år gammel for å søke, og du kan ikke ha betalingsanmerkninger hvis du ønsker å få søknaden godkjent. Kredittgrensen avhenger av din egen økonomiske situasjon og inntekt, og fastsettes på individuell basis. Du trenger ikke å være kunde fra før av for å søke om kredittkort hos Gjensidige, men du vil automatisk få et nytt kundeforhold hvis du får innvilget søknaden om Gjensidige MasterCard. Du kan søke med BankID uansett hvilken bank du har fra før av.